Tüm iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Vodafone Red dünyası, abonelerine sunduğu seyahat avantajlarına bir yenisini ekliyor. Vodafone Red’liler, Borajet biletlerini %50 indirimle alabiliyor.
 
Vodafone Red’liler 3 Mayıs 2015 tarihine kadar satın alacakları Borajet uçak biletlerine vergiler hariç anında %50 indirimle sahip olabiliyor. Kampanya, 23 Ekim 2015’e kadar olan Borajet uçuşlarında Red’lilere avantaj sağlıyor. Vodafone Red’liler BORAJET yazıp 6666’ya göndererek kampanya şifrelerini kolayca edinebiliyor. Ayrıca akıllı telefonlara ücretsiz yüklenen Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden de Borajet fırsat şifreleri tek tıkla alınabiliyor.
 
Vodafone Red’liler tüm Vodafone’lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşuyor. Ayrıca Red’liler, hiçbir ek ücret ödemeden ve ek bir işlem yapmadan tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında 22 ülkedeki tüm cep, ev ve iş numaralarıyla konuşabiliyor. Yurt dışına çıkan Vodafone Red’liler, 23 ülkede tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyor. Yüksek mobil iletişim ihtiyaçlarının yanında sık sık seyahat eden Red’liler, zengin seyahat avantajlarından da faydalanıyor. Havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, Budget’ta araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerinde %50’ye varan indirim fırsatları Red dünyasında yer alıyor.
 
Vodafone Red dünyasıyla tanışmak isteyenler www.vodafone.com.tr/Red adresinden iletişim bilgilerini bırakarak veya 0850 250 20 55 numaralı telefonu arayarak, Red kampanyaları ile ilgili bilgi alabiliyor ve Red Özel Satış Ekibi’ni bulundukları yere çağırabiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
 “Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Vodafone Red’lilere sunduğumuz seyahat kolaylıklarına bir yenisini ekleyerek, Türkiye’nin önde gelen havayolu markası Borajet ile iş birliğimizi hayata geçiriyoruz. Bu iş birliğiyle Vodafone Red’liler Borajet’ten her yöne uçuş biletlerini Vodafone Red’e özel olarak %50 indirimle edinebiliyor. Havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, Budget’ta araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerindeki otel ve plajlarda %50’ye varan indirimle Red’lilerin seyahatlerini de kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle herkesi Vodafone Red’in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz.”