Vodafone, faturalı aboneleri için sunduğu Akıl Küpü Tarifeler’i yenilikçi özelliklerle geliştirmeye devam ediyor. Vodafone Faturalılar’ın mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere bugüne kadar “Akıllı Devretme”, “Akıllı Durma”, “Akıllı Bilgilendirme”, “Akıllı Telefon Teklifleri” ve “Akıllı Uygulamalar” gibi özelliklerle donatılan Vodafone Akıl Küpü Tarifeler’e şimdi de“Akıllı Tarife Değişikliği” özelliği eklendi. Böylece, Vodafone Akıl Küpü Tarifeler arasında kontrat kırma ücreti ödemeden istenilen tarifeye geçmek mümkün olacak. Buna göre, 18 Ocak 2016 itibariyle Vodafone Akıl Küpü Tarifeler’e gelen aboneler, tarife değişikliği yapmak istediklerinde kontrata bağlı kalmadan diledikleri Akıl Küpü Tarifeler’den birine geçiş yapabilecek.

Vodafone aboneleri tarifelerinde özgürce değişiklik yapabiliyor

Vodafone Akıl Küpü Tarifeler kapsamında faturalı abonelere mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı seçimler sunduklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:
“Vodafone olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Baştan sona yenilediğimiz faturalı portföyümüz Akıl Küpü Tarifeler kapsamında abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak yenilikçi akıllı çözümler sunuyoruz. Şimdi de ‘Akıllı Tarife Değişikliği’ ile abonelerimize kontratlı olsalar dahi herhangi bir ceza ödemeden tarife değiştirme özgürlüğü veriyoruz. Örneğin, mevcut tarifesindeki interneti yetersiz gelen bir abonemiz, kontratının 6’ncı ayındaysa interneti daha bol olan bir tarifeye ücret ödemeden geçiş yapabilecek. Böylece faturalı abonelerimiz, zamanla artan ihtiyaçları doğrultusunda mevcut tarifeleriyle sınırlı kalmak zorunda olmadan diledikleri Akıl Küpü Tarifesi’ni kullanabilecek. Ayrıca, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem çerçevesinde abonenin ihtiyacı zamanla azaldıysa ve artık faturası yüksek geliyorsa daha küçük bir tarifeye geçebilme olanağı da sağlıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”

Tarife fiyatı fark etmiyor

Vodafone Akıl Küpü Tarifeler kapsamında sunulan Akıllı Tarife Değişikliği sayesinde, 18 Ocak 2016 itibariyle Akıl Küpü Tarifeler’e gelen aboneler, kontrat vermiş olsalar dahi istedikleri Akıl Küpü Tarife’ye hiçbir ceza ödemeden geçebilecek. Vodafone Akıl Küpü Tarifeler içinde yüksek fiyatlı tarifelere geçilebildiği gibi daha düşük fiyatlı tarifelere de hiçbir ceza ödemeden geçilebilecek. 1 GB’tan 3 GB’a kadar hepsi internetli Vodafone Akıl Küpü Tarifeler 19 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor ve aboneler tarifelerini ister Akıllı Durma ister Akıllı Devretme özelliğini seçerek kullanabiliyorlar. Üstelik aboneler seçtikleri akıllı özelliği yıl içerisinde SMS göndererek istedikleri gibi değiştirebiliyorlar.

Numara taşıma veya yeni hat satın alarak Vodafone Akıl Küpü Tarifeler’e geçmek isteyenler0542 542 36 36 nolu "Arayın Gelelim" servisi üzerinden tüm işlemlerini kolayca ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler ya da Vodafone Cep Merkezler’ne bizzat başvurabilirler.