Hiç akıllı telefonunuzu bilgisayar ekranınıza tutup her ikisini fiziksel olarak birlikte kullanmanın ne kadar güzel olabileceğini düşündünüz mü?
Akıllı telefonlar ve bilgisayarların etkileşimleri ve senkronize olarak çalışmaları her geçen gün ilerliyor. Ancak en son yapılan bir çalışmada, bu bir adım daha ileriye taşınarak, akıllı telefon bilgisayar ekranına tutularak, her ikisi fiziksel olarak birlikte kullanıldı.
MIT Media Lab ekibi tarafından gerçekleştirilen yeni yazılımla, “Siz hayal edin yeter” dedikleri bir çalışma gerçekleştirildi.  THAW adını taşıyan yazılım ile sadece telefon kamerası aracılığıyla laptopunuzdan bir şarkı indirebilir veya televizyon konsolunda bir video oyunu oynarken onu tam anlamıyla "taşıyabilir" ve akıllı telefonunuzda sorunsuzca oynamaya devam edebilirsiniz.
THAW, telefonun kamerasını kullanarak bilgisayarın fare görevini gerçekleştiriyor. Projenin yapımcılarının iddiası Thaw, ortalama bir fareden çok daha akıllı çalışıyor. THAW'ın yeteneklerini aşağıdaki videoda daha yakından inceleyebilirsiniz.
 
video##1159##player