Akıllı telefonlar için geliştirilen binlerce uygulama, gündelik hayatımızda büyük kolaylık sağlıyor. Çeşitli sektörlere göre geliştirilen mobil uygulamaların, borsa ve hisse yatırımcıları için hazırlanan çeşitleri de bulunuyor. Ancak bu uygulamalar incelendiğinde, hisse yatırımcılarının tüm ihtiyacını karşılayan özelliklere sahip olmadıkları görülüyor. Borsada hisse alan bir yatırımcı, hisse hakkında bilgileri takip etmek için farklı farklı uygulamalar kullanmak zorunda kalabiliyor. iOS ve Android uygulamaları için geliştirilen Enpiyasa uygulaması, yatırımcıların bu sorununu ortadan kaldırıyor.
 
Dünyada benzeri olmayan mobil uygulama Enpiyasa'yı ücretsiz telefonunuza indirin hisse senetleriyle ilgili hiçbir yerden ulaşamayacağınız bilgilere ulaşın. Hisse senetlerinin mali performanslarına geçmiş beş yıllık ve geçmiş beş çeyreklik dönemler halinde bakın ve geleceğe ilişkin yatırım stratejileri belirleyin. Hisse senetlerini dünyanın önde gelen teknik analiz indikatörleri ile analiz etme imkanı da Enpiyasa'da…
 
Hisse senetlerinin geçmiş dönem mali tablo performanslarına bakıp geleceğe ilişkin daha kolay öngörüler geliştirebilirsiniz.
 
http://enpiyasa.com/ adresinden ya da
Enpiyasa iOS için indir
Enpiyasa Android için indir
linklerinden indirerek borsa ve hisse senetlerinin geleceğini görün…