Kairos Teknoloji ve Yatırım A.Ş. tarafından Türkiye’de hizmete sunulan akıllı telefon uygulaması Family Network sevdiklerinizin gün içerisinde nerede olduğunu size bildiriyor.
 
Kairos Teknoloji'nin ücretsiz olarak indirilen Family Network uygulaması, özellikle büyük şehirlerde çocuklarının güvenliğiyle ilgili kaygı taşıyan ebeveynlerin, günlük hayatlarının akışını kesmeden çocuklarıyla ilgili acil durumlardan sürekli haberdar olmalarına olanak sağlıyor.


 
Family Network tarafından sağlanan FN Mobil servisinin sunduğu hizmetler;
 
- Ebeveynler, çocuklarının o anda nerde olduklarını harita üzerinde görebiliyor.
- Ebeveynler, çocuklarının gün içerisinde nerelerde olduğunu, harita üzerinde numaralandırılmış olarak görebiliyor.
- FN Mobil sayesinde, tüm aile birbiriyle aynı platform üzerinden mesajlaşabiliyor.
- Mobil sistemde çocuk dışarıdayken olumsuz bir durumla karşılaşıp acil butonunu kullandığında sistem aileyi bilgilendiriyor.
- Çocuklar için sağlanan yer belirleme hizmetiyle, belirlenen bir lokasyona ulaştıklarında ve ayrıldıklarında, ebeveynler bilgilendiriliyor. Bu sayede, ebeveynler, çocuklarına belirledikleri bir lokasyon tanımladıklarında, gün içerinde, otomatik olarak bilgilendiriliyorlar.
 
Uygulamanın gelişmiş  servisleri ise;
 
- 7 gün 24 saat canlı çağrı merkezi desteği ve uygulama üzerinde bulunan tek tuşla yardım talebinde bulunabiliniyor.
- Çocuğun geçmiş hareketlerinin tümü incelenebiliyor.
- Uygulama aile içi telekonferans olanağı sağlıyor.
- FN Mobil aynı zamanda iş yerlerinde kullanılabiliyor ve iş yerindeki departman içi mesajlaşma, telekonferans ve saha ekibinin harita üzerinden takibi amacı ile de kullanılabiliyor.
 
Family Network Genel Müdürü Çağatay Arslan, hem evde ve iş yerinde hem de sokakta birbiriyle tümüyle entegre biçimde çalışmak üzere tasarlanmış, ayrıca gelişmiş güvenlik hizmetlerinin yanında, iletişim, sağlık ve akıllı ev özelliklerini de tek bir platformda sağlayan ilk marka olduklarını ifade etti.
Arslan ayrıca, mobil güvenlik hizmetlerinin tasarımında, yetişkinlerin özel hayatlarının korunmasına yönelik herhangi bir soru işareti doğmaması için, sistemin titizlikle tasarlandığını ve sadece çocukların konumlarının takip edilebildiği, ebeveynlerin buna dahil edilmediğini belirtti.
 
Family Network’un mobil uygulaması FN Mobil, Apple Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak aşağıdaki linklerden indirilebilir.
Not: Uygulama içerisinde bazı hizmetler ücretlidir.
 
FN Mobil - Android

 
FN Mobil - iOS ( iPhone - iPad )