Starbucks’ta yaz tüm hızıyla devam ediyor. Yaz boyunca dijital dünyaya ‘Yazı Yudumla’ diyerek heyecan katan Starbucks, Frappuccino® keyfini şimdi de hazırladığı mobil uygulama ile App Store’a taşıdı.
App Store’dan indirilen ‘Yazı Yudumla’ uygulamasında, önce favori Frappuccino®’nuzu seçiyorsunuz. Karşınıza üzerinde adınızın yazılı olduğu Frappuccino®’ bardağınız geliyor. Daha sonra tek yapmanız gereken, pipeti ağzınıza denk gelecek şekilde tutup güçlü bir nefesle Frappuccino®’nuzu içinize çekmek. Siz içeceğinizi yudumladıkça puan kazanmaya başlıyorsunuz.
‘Yazı Yudumla’ yarışmasına Facebook hesap bilgilerinizle girdiğinizde Facebook arkadaşlarınızla da yarışmanız mümkün. Oyunda Frappuccino®’sunu en hızlı yudumlayanlar aldıkları puanlara göre sıralanıyor, 12 Eylül tarihine kadar her hafta, en yüksek puanı kazanan haftanın birincisi oluyor.
4 hafta sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı ‘Birinci’ seçilecek ve çeşitli ödüller kazanacak.
Yarışmaya hemen katılmak için App Store’dan Yazı Yudumla uygulamamızı indirin. Yarışma hakkında daha fazla bilgi için www.yaziyudumla.com’ a adresini ziyaret edebilirsiniz.