Rezervin uygulaması, dışarıda yemek yeme deneyimini mükemmelleştirmeyi amaçlıyor. Hem müşteriler hem de restoranların istek ve beklentileri doğrultusunda Doğuş Grubu tarafından geliştirilen Rezervin sayesinde artık müşteriler yeme-içme mekânlarını aramaya gerek duymadan en seçkin restoranlarda mobil uygulama veya çağrı merkezi ile anında rezervasyon yapabiliyor. Ayrıca Rezervin, müşterilerine seçtikleri restoran hakkında detaylı bilgi, yer müsaitlik durumu, rezervasyon iptali, rezervasyon teyidi ve hatırlatma uyarıları gibi birçok faydayı da bir arada sunuyor.

Seçkin restoranlar parmaklarınızın ucunda…
Rezervin sayesinde Türkiye çapında seçkin restoranlardan anında rezervasyon yapma ayrıcalığı artık parmaklarınızın ucunda! App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilen Rezervin ile keşfedilecek yeni mekânlar arasında Günaydın, Nusr-Et Steakhouse, Da Mario, Gigi, Anjelique, Emporio Armani Ristorante, Fenix, Gina, Kiva, Lacivert, Ulus 29 gibi seçenekler dikkat çekiyor.

Restoranlar için ajandalara veda vakti
Müşteriler için ayrıcalıklı bir rezervasyon sistemi geliştiren Rezervin, restoranların da etkin rezervasyon yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi ve raporlama ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Rezervin sistemini kullanmaya başlayan restoranlar, mobil uygulama üzerinden rezervasyon alabiliyor, masa yönetimini dinamik olarak gerçekleştirebiliyor, iptal yönetimini verimlilik odağında yapıyor. Rezervin ile bekleme listesi yönetimi yapan restoranlar, doluluk oranlarını artırıyor, ajandalara veda ediyor.

Raporlama da işletmeler için sorun olmaktan çıkıyor. Rezervasyon ve iptallere ilişkin detaylı bilgilere, anlık olarak tüm platformlardan erişiliyor.

Rezervin - App Store

Rezervin - Google Play