Teknoloji Gündem

2021 Apple Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu

Her sene Apple, WWDC etkinliğinde Uygulama Tasarım ödüllerini geliştiricilere dağıtıyor. Kapsayıcılık, Zevk ve Eğlence, Etkileşim, Sosyal Etki, Görseller ve Grafikler ve İnovasyon olmakla toplam 6 kategoride ödül dağıtan şirket, son 20 yılda 250’den fazla geliştiriciyi ödüllendirdi. Kazananlara fiziksel bir ödül ve çalışmalarına devam edebilmeleri için bir donanım sepeti gönderilecek.

2021 Apple Tasarım Ödülleri kazananları

Kapsayıcılık kategorisi: Kategorinin kazanan uygulamaları ve oyunları farklı geçmişlere, yeteneklere, dillere sahip kişileri destekleyerek herkes için mükemmel bir deneyim sunmalıdır.

Voice Dream Reader – Voice Dream Reader iki düzineden fazla dilde ister PDF ister web sayfası veya e-kitap olsun, neredeyse her dijital kaynaktan yazıları sesli okuyan bir metin seslendirme uygulamasıdır. Uygulamadan optimum bir okuma deneyimi almak için ton, aksan, tını, vurgu ve hız gibi birçok seçeneği özelleştirebiliyorsunuz.

-HoloVista – Bir rol yapma oyunu olan HoloVista, unutulmaz bir oynanış deneyimi yaşamanız için farklı metin boyutları, metin kontrastı, ses ve görsel efekt yoğunluğu seçenekleri gibi çok çeşitli erişilebilirlik opsiyonları sunuyor.


Bir yorum yazın

Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başa Dön