Teknoloji Gündem

David Beckham'dan MyEye uygulamasına yatırım


Oynadığı futbol ve yaşantısı ile dünyanın en çok tanınan futbolcuları arasında yer alan David Beckham, bu sefer farklı bir alanda karşımıza çıkıyor. Ünlü İngiliz futbolcu, MyEye adındaki sosyal medya ağına yaptığı yatırımla dikkatleri üzerine çekti. 
Sosyal ağlarla bugüne kadar mesafeli bir ilişki içinde olan David Beckham‘ın desteklediği MyEye, bir canlı yayın uygulaması. Girişimin 3,1 milyon dolar tutarındaki yatırım turuna katılan Beckham, aynı zamanda özel bir anlaşmayla MyEye’ın uzun dönemli marka elçisi oldu. Bunda MyEye’ın İngiltere’de geliştirilmiş olması önemli bir faktör ancak tahmin edeceğiniz gibi tek sebep değil. MyEye, gerek deneyimli ekibi gerek rakiplerine göre gelişmiş özellikleriyle özellikleriyle Periscope ve Meerkat‘e ciddi rakip olabilir.
iOS ve Android için geliştirilen MyEye, bağımsız bir canlı yayın uygulaması. Yani uygulama halefleri gibi doğrudan Twitter ya da Facebook’u hedeflemiyor ancak kullanıcıların sosyal ağ hesaplarıyla uygulamayı kullanmaya başlaması ve canlı yayınlarını bu platformlarda paylaşması mümkün.

Başa Dön