Otoyol soygunu olarak adlandırılan olay İngiltere’nin Northamptonshire bölgesinde gerçekleşti. Apple ürünlerini taşıyan bir kamyon saldırıya uğradı ve soygun gerçekleşti. İşte büyük Apple ürünleri soygunu hakkındaki detaylar:

Avustralya’daki Apple Store’da büyük soygun!Avustralya’daki Apple Store’da büyük soygun!
Bu sıralar Apple yeni iPhone ailesini tanıtacak olmasından dolayı oldukça gündemdeydi. Fakat bu sefer Avustralya’da bulunan bir Apple Store soygun ile gündemde!

6 milyon dolarlık ürünün bulunduğu kamyona saldırı düzenleyen soyguncular, ürünlerle birlikte kaçtı. 10 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen olayda, tanıklar da bulunuyor. Kamyon şoförü ve güvenlik görevlisinin saldırıya uğradığı soygun sonrası, polis ekibi arama çalışmalarına başladı.

Organize bir suç işi olan bu soygunda öncelikli hedef elbette kamyondu. Kamyon sürücüsünü etkisiz hale getiren soyguncular, Apple cihazlarının olduğu kamyonu kaçırdı ve başka bir kamyona ürünleri aktardı. Bu ikinci aracın ardından ise ürünlerin üçüncü bir kamyona taşındığı tahmin ediliyor zira 6 milyon dolarlık Apple ürününden bir iz bile bulunmuyor. Bunun yanı sıra ikinci kamyon da yolda boş bir şekilde bulundu, bu sebeple üçüncü kamyonun olduğu söyleniyor.

iPhone 12 mesaj konusunda sıkıntı yaşıyor

 

İlk Katlanabilir iPhone’un Testleri Başladı