AirTies’ın kablosuz ağ genişletici ürünü Air4400’in yazılımı, kullanıcıların hiçbir teknik bilgiye gerek duymaksızın, kolaylıkla bağlantı problemlerini çözebilmelerini sağlayacak bir arayüz ile güncellendi. Air 4400’ın yazılımı, AirTies Çağrı Merkezi’ne gelen geribildirimler dikkate alınarak yenilendi. Yeni yazılım, evlerinde WPS teknolojisine sahip olmayan modemi bulunan kullanıcıların, hiçbir teknik bilgiye ve yardıma gerek duymadan, rahatlıkla ağ genişleticiyi kurmasını mümkün kılıyor. WPS teknolojisine sahip modemlerde ise AirTouch teknolojisi ile kapsama alanı sorunları 2 dakikanın altında bir sürede ve en yüksek güvenlik seviyesinde çözülebiliyor.
 
Büyüklüğü ne olursa olsun her mekanda kablosuz ağ deneyimi
 
Air4400, Mesh teknolojisi ile çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması sorununa çözüm oluyor. Air4400 ile arka odalarda kablosuz ağa bağlanma sorunu tarih oluyor.
 
Kapsama engeline takılmadan, daha keyifli bir oyun deneyimi
 
Universal Repeater özelliği sayesinde her modemle uyumlu çalışan Air4400, Ethernet girişi olan tüm TV’lerde kullanılabiliyor. Özellikle oyun konsollarında hız performansını artıran Air4400, oyun tutkunları için ideal. Air 4400, oyun konsollarının modeme daha hızlı ulaşmasını sağlayarak daha keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Air 4400 ile özellikle video ve ses gibi yüksek boyutlara sahip dosyalar kesintisiz bir şekilde farklı ekran veya cihazlara yüksek hızla aktarılabiliyor.
 
Kolay Ağ Yönetimi
 
Air4400 sayesinde herkesin evinde kendi özel asistanları oluyor. AirTies Network Asistanı (ANA) ile  ağa bağlı tüm cihazlar tek bir uygulama üzerinden yönetilebiliyor, yapılan tüm değişiklikler otomatik olarak diğer erişim noktalarına ulaşıyor. Böylelikle kullanıcı tek bir arayüz üzerinden tüm bağlantıları ve cihazları kontrol edip yönetebiliyor.
 
Air4400 cihazının yeni teknolojiler doğrultusunda desteklenen yazılım güncellemeleri, ANA programı sayesinde otomatik olarak yapılıyor, böylelikle kullanıcıların evindeki ağ kendini sürekli yeniliyor.
 
Yeni Air4400 hakkında daha fazla bilgi için linkteki videoyu izleyebilirsiniz
 
http://vimeo.com/90735742