General Mobile Android Pie güncellemeleri ne zaman gelecek? Akıllı telefonlar nasıl güncelleme alıyor? General Mobile cevaplıyor!

Akıllı telefonlar nasıl güncelleme alıyor?

General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile yaptığımız röportajda, Android ekosisteminde yer alan telefonların güncelleme sürecinin nasıl gerçekleştiğini sorduk. Kullanıcıların merakla beklediği güncellemelerin hangi aşamalardan geçtiğini anlatan Muzaffer Gölcü, General Mobile modellerinin Android Pie güncellemelerini ne zaman alacağını da açıkladı.

General Mobile Android Pie güncellemeleri ne zaman gelecek?
A

ndroid One kapsamında, akıllı telefon güncellemelerini en hızlı şekilde sunmaya çalışan General Mobile’ın Android Pie güncelleme takvimi de belli oldu.

Android Pie güncellemesi hakkında da detaylar veren Muzaffer Gölcü, yeni işletim sisteminin, telefonlara dağıtımı öncesinde neler yapılıyor? Hangi testlerin yapıldığını ve hangi süreçlerin gerçekleştiğini bizlere aktardı. Google tarafından kullanıma sunulan Android Pie güncellemesi hangi modellere gelecek?

Merak edilen bir diğer konu ise Go Edition sürümü oldu. Google’ın giriş seviyesindeki telefonlar için sunduğu Go Edition sürümünün farkları nedir? Android Pie Go Edition sürümü, GM 8 Go modeline gelecek mi? Hazırlıklar ne durumda? İşte bu soruların yanıtını Muzaffer Gölcü açıkladı.