Artık ülkemizdeki kullanıcılar Prime Video servisindeki dizi ve film gibi içeriklere erişim sağlayabilirken, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar ve çeşitli avantajlar elde ediyor. Kullanıcılar Prime üyeliğin avantajlarından yararlanarak ücretsiz ve hızlı kargo hizmetlerinden yararlanıyor. Bazı ürünlere uygun fiyata sahip oluyor.

Amazon Prime Türkiye üyelik ücreti ne kadar?

Amazon Prime’ın aylık ücreti 7.90 TL olarak belirlenmiş olsa da, kullanıcılara 30 gün ücretsiz deneme süresi sunuluyor. 30 günün sonunda servisi kullanmaya devam etmek isteyenlerin her ay 7.90 TL ödemesi yeterli olacak.

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce ve Afyon’da Prime’ın geçerli olduğu ürünlerde kargo bedava. Ertesi gün teslimat avantajı sunulurken, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de bazı bölgelerde aynı gün ücretsiz teslimat var.

Amazon Prime Gaming Türkiye’de!

Amazon’un bu abonelik sistemi ile birlikte ülkemizde kullanıma sunulan tek dijital servis Prime Video değil, Prime Gaming servisi de kullanıma sunuldu. Prime Gaming sayesinde her ay ücretsiz oyunlara sahip olabiliyor ve oyun içi ganimetler kazanabiliyorsunuz.

En büyük avantajı ise ücretsiz hale getirilen oyunların ömür boyu sizde kalması. Buna ek olarak oyun için araçlar, karakterler, dış görünüşler, güçlendirmeler, yükseltmeler ve daha fazlasıyla seviyenizi yükseltebiliyorsunuz.

Prime Gaming için ek bir ödemeye gerek yok, 7.90 TL karşılığında alacağınız aboneliğin içerisinde yer alıyor.