Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, Türkiye’deki hayranlarını şaşırtan gelişmelere imza atmaya devam ediyor. iPhone 12 ailesinin Türkiye fiyatını tanıtımlarının üzerinden neredeyse 1 ay geçmesine rağmen hala açıklamayan Apple, dün akşam tanıttığı MacBook Pro ve MacBook Air modellerinin Türkiye fiyatlarını ise lansmanın hemen ardından açıklayarak Türkiye’deki Apple hayranlarını şaşırtmıştı.

Apple, bu kadar garipliğin yeterli olmadığını düşünmüş olacak ki, henüz fiyatını dahi bilmediğimiz iPhone 12 ailesinin Türkiye’deki pil değişim ücretlerini açıkladı. Üstelik Apple, bu açıklama ile birlikte tüm iPhone modellerinin pil değişim ücretlerine zam yapmış durumda. Yeni zam, Apple’ın temmuz ayındaki pil değişim ücreti “güncellemesi”nden bu yana 2020 yılı içinde gerçekleştirdiği ikinci zam oldu.

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre tüm iPhone 12 ailesinin yanı sıra iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro ve iPhone 11’in ‘garanti kapsamı dışında’ pil değişim ücreti 599 TL olacak. Bunların dışında kalan diğer modeller için ise pil değişim ücreti 399 TL olacak.

  • 599 TL pil değişim ücreti olan iPhone modelleri
    iPhone X
    iPhone XS
    iPhone XS Max
    iPhone XR
    iPhone 11 Pro Max
    iPhone 11 Pro
    iPhone 11
    iPhone 12 Pro Max
    iPhone 12 Pro
    iPhone 12
    iPhone 12 mini

399 TL pil değişim ücreti olan iPhone modelleri
iPhone SE (2. nesil)
iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus ve desteklenen diğer modeller

Sony PS5 oyun fiyatlarını arttırabilir

 

Nokia bir efsanesini daha yeniden piyasaya sürmeyi planlıyor