Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 70 gün sürecek bir deneye katılacak adaylara 18 bin dolar (48 bin TL) ödeyecek. Ancak bu pozisyona alınacak sadece ABD vatandaşı olacak.
 
Deneklerin yapması gereken şey 10 hafta boyunca kıpırdamadan yatmak. Karşılığında alacakları paraysa dudak uçuklatıyor. Tam 18 bin dolar.
 
NASA denekleri önce iki gruba ayıracak. Egzersizli ve Egzersizsiz grup. Denekler ilk olarak 2-3 hafta boyunca normal aktivitelerini sürdürecekler. Daha sonra başları aşağıda ve sırt üstü yatarak 10 hafta geçirecekler. Bu sırada tüm ihtiyaçlarını yatakta gidermek zorundalar. Örneğin yatağa bağlı duş telefonlarıyla temizlenecekler ve tuvalet ihtiyaçlarını altlarına sürülen sürgülerle halledecekler.
Denekler daha sonra yattıkları yerde yavaş yavaş spor aktivitelerine başlayacak ve uzun süre hareketsiz vücudun kalp damar, kas ve iskelet siteminin normal yaşama ne kadar sürede adapte olabileceği gözlemlenecek.
 
Denekler için aranan şartlar fitness testlerini geçecek kadar sağlıklı olmaları ve astronotlarla benzer fiziki şartlarda olmaları. Ayrıca denek adaylarının ABD vatandaşı olması gerekiyor.