Obama‘ya ait bir prodüksiyon şirketi olan Higher Ground tarafından hazırlanan podcast, geçen yıl piyasaya çıkan Michelle Obama Podcast’tinin ikincisi olarak öne çıkıyor.

Spotify’ın yeni podcast ile ilgili basın açıklamasına göre ikili, “memleketlerini ve rol modellerini tartışacak, modern erkekliği keşfedecek ve bugün ülkenin acı verici bölünmüş durumuyla yüzleşecek.”
Podcast’in önemli konuğu Obama ise program ile ilgili şöyle diyor;

“Görünüşte Bruce ve benim pek ortak noktamız yok. Ancak yıllar içinde bulduğumuz şey, ortak bir duyarlılığa sahip olduğumuz. İş, aile ve Amerika hakkında. Bruce ve ben, ikimize de çok şey katan bu ülkeyi anlamaya çalışırken kendi yollarımızda paralel yolculuklar yaptık. İnsanlarının hikayelerini anlatmaya çalışıyor. Anlam ve hakikat ve topluluk için kendi bireysel aramalarımızı Amerika’nın daha büyük hikayesiyle birleştirmenin bir yolunu arıyorum.”

Şu anda Renegades Podcasti‘nin ilk iki bölümü Spotfiy kullanıcılarına açık. Yalnızca Spotify‘a özel olan programın, ilerleyen günlerde diğer platformlarda kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Bahçeli: Biz kuşakları X, Y, Z diye ayırmıyoruz

 

Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıma sundu