Ürettiği inovatif çözümler ile Türkiye’de önemli iş birlikteliklerine imza atan lider elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Birleşik Ödeme,  5.‘si düzenlenen ve Türkiye’nin alanında öncü 1216 şirketinin katıldığı Türkiye’nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı   “İnovalig 2018 Ödülleri” organizasyonunda EFT saatleri dışında banka hesapları arası para transferine imkan veren “Nöbetçi Transfer” ile  ödüle layık görüldü.

3-4 Mayıs 2019 Tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “ Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliği kapsamında düzenlenen İnovalig Ödül Töreni’nde  Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler İnovasyon ödülünü aldı.

“NÖBETÇİ TRANSFER” İNOVASYON ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Ödül ile ilgili açıklamada bulunan Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler ; 

Şirketimizde inovasyon müşteri ihtiyaçlarından doğmaktadır. Bu doğrultuda sektörün lider şirketlerinden biri olarak  sahip olduğumuz tecrübe, bilgi ve teknoloji ile yenilikçi finansal ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz EFT saatleri dışında banka hesapları arası para transferine imkan veren “Nöbetçi Transfer” ürünümüzün Türkiye’nin önemli 1216 şirketinin inovatif ürünleri arasında birinciliğe layık görülmesi doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Bu ödülü Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN Hanımefendi’nin elinden almak bizim için ayrı bir onur kaynağı olmuştur. Nöbetçi Transfer, bankalarında dikkatini çekmiş olup bankalar, internet ve mobil şube kanallarında EFT saatleri dışında para transfer için müşterilerine sunacakları  yenilikçi bir ürün de olmuştur. Önümüzdeki dönemde birkaç banka ile de Nöbetçi Transfer ürünümüzle ilgili yaptığımız işbirliğini de açıklıyor olacağız.