smartcon İstanbul, bu yıl da alanında dünyanın önde gelen isimlerini İstanbul’da ağırlayacak. Dünyanın ilk robotik stand-up komedyeni Marilyn Monrobot’un kurucusu Heather Knight, The Economist’in Data Editörü Kenneth Iliinsky’in yanı sıra ABD Merkez Bankası FED, DataSpark, Teradata, Barclays, T-mobile ve Yahoo gibi kuruluşlarda çalışmış üst düzey isimlerin katılacağı etkinlikte bu yıl ilk kez, erken kayıt yaptıran katılımcılardan on kişi, özel bir yemekte smartcon konuşmacıları ile bir araya gelebilecek.

Alanında dünyanın önde gelen isimleri ile tanışma ve yemek yeme şansını elde etmek isteyen smartcon 2016 katılımcılarının 29 Şubat 2016 tarihine kadar kayıt yaptırması yeterli olacak.

İş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinin başarılı iş uygulamalarını paylaşmaları için davet edildiği zirvede katılımcılar, Big Data, Connected World; IoT Day ve Start Up Day olarak 3 etkinliğe giriş yapabilecekler.



Smartcon Zirvesi nedir?

2015 yılında İstanbul ve Dubai'de büyük başarı ile gerçekleştirilen smartcon zirvesi, üçüncü toplantısını yeniden İstanbul’da gerçekleştirecek. Bölgenin en akıllı konferansı olarak alanında en iyi isimleri İstanbul'da ağırlayacak olan Smartcon İstanbul, bu sene 2 günlük zirvede, 3 ana konferansa ev sahipliği yaparak büyük veri ve gelişmiş analitik yöntemlerin iş uygulamalarına odaklanırken, IoT ve Girişimcilik sektörünü derinlemesine ele alacak.