Her sene San Diego’da gerçekleştirilen Comic Con etkinliği devam eden korona virüs salgını nedeniyle ikinci kez kapılarını ziyaretçilere kapadı. Comic Con International tarafından yapılan açıklamada, Kasım ayında yüz yüze etkinlik düzenlenmesi ile ilgili planların bulunduğu aktarıldı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “Bildiğiniz gibi, halk sağlığı ve güvenliği konusundaki endişeler nedeniyle San Diego Comic Convention 2020 etkinliğini iptal etmek zorunda kalmıştık. Kısa süre önce de Anaheim’daki 2021 bahar şovumuzu erteledik. Aşının yaygınlaşması ve aşılanan bireylerin artması sevindirici olsa da, Comic Con büyüklüğündeki bir etkinliği güvenli şekilde gerçekleştirmek için Temmuz ayının erken olduğu görülüyor. Bu nedenle Comic Con 2021 etkinliğini ertelemek gibi zorlu bir kararı vermiş bulunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca 2021 etkinliğine bilet alanların iade istememeleri haline otomatik olarak 2022 etkinliğine bilet almış sayılacağını belirten yetkililer, tüm dünyanın geçtiği bu zor zamanlarda anlayışlı oldukları için herkese teşekkürlerini iletti. Gösterinin yüz yüze olarak aynı yerinde mi, yoksa başka bir yerde mi gerçekleşeceğiyle maliyeti hakkında net bir bilgi ise paylaşılmadı.

Kullanıcı merkezli ödeme modeline geçen ilk müzik platformu SoundCloud

 

Google, aylar sonra ilk kez iOS için adım attı

 

Zoom salgında gelirini 26 artırdı