Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, platformun Elon Musk'a satılmasının ardından küçülmeye gittiği için şirketi çok hızlı büyüttüğünü dile getirdi ve bunun için özür diledi.

Jack Dorsey, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Twitter'ın eski ve şimdiki çalışanları güçlü ve dirençli. Ne kadar zorlukla karşılaşsalar da her zaman bir yolunu bulurlar. Pek çoğunun bana kızgın olduğunun farkındayım. Bu durumda olmalarının sorumluluğu bana ait. Şirketi çok hızlı büyüttüm. Bunun için özür dilerim” diye yazdı.

Dorsey, “Twitter'da çalışmış olan herkese minnettarım ve onları seviyorum. Bunun şu anda ya da hiçbir zaman karşılıklı olmasını beklemiyorum ve anlıyorum” ifadelerini kullandı.

Musk, kovduklarını geri çağırdı

Dünyanın en zengin insanı Musk, 28 Ekim'de Twitter'ın sahipliğini aldıktan sonra şirkette iş gücünde büyük bir azaltmaya gitmişti. Ancak Bloomberg'ün aktardığına göre şirket işten attığı onlarca çalışanla yeniden irtibata geçip kendilerinden işe geri dönmelerini istedi. Kaynaklar, geri dönmesi istenen kişilerin ya yanlışlıkla ya da çalışmaları ve deneyimleri şirket için ne kadar gerekli olduğu başta anlaşılamayıp işten çıkarılanlar olduğunu söyledi.

Joe Biden'dan Elon Musk'a sert tepki

 

Musk, Twitter'da mavi tikli hesaplardan aylık ücret almayı planlıyor

 

Musk'ın kovduğu CFO konuştu: Akıl sağlığım bozuldu

 

Elon Musk, Twitter'da neleri değiştirecek

 

Musk'ın kovduğu yöneticiler 122 milyon dolar tazminat alacak