TÜBİSAD açıklamasına göre, dernek, yeni Yönetim Kurulu'nu belirledi. 21 asil, 9 yedek üyeden oluşan TÜBİSAD Yönetim Kurulu'nun başkanlığına Erman Karaca getirildi. Yeni Yönetim Kurulunda Levent Kızıltan ve Nazım Özdemir Başkan Yardımcısı, Veli Tan Kirtiş de Sayman olarak görev yapacak. Derneğin ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı olan Karaca, görevi Kemal Cılız'dan devraldı.

Karaca, Ege Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programından mezun oldu ve 1983-1984 yıllarında Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı.

1984-1991 yılları arasında, o dönemde Türkiye'de yeni hayata geçen Online Bankacılık sisteminin geliştirilmesinde çeşitli faaliyetlerde bulunan Karaca, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ve Akbank'ın teknoloji kuruluşlarında yazılım uzmanı, sistem programcısı, yazılım geliştirme müdürü ve koordinatör olarak aktif görev aldı. 1991 yılından itibaren 11 yıl süreyle Doğuş Grubu Kurumsal Bankası Körfezbank'ta Bilgi Teknolojileri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Karaca, 2007-2014 yılları arasında ise Tradesoft Genel Müdürlüğü'nü üstlendi.

Karaca, halen Tab Food Investments şirketinde Teknoloji Başkanı (CTO) olarak görev yapıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaca, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ekonomik büyümesi ve toplumsal gelişimi açısından stratejik öneme sahip bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün yüksek temsil gücüne sahip güçlü ortak sesi olmaya devam edeceğiz. Gelecekte teknolojiler ve dijital dönüşüm konularında uluslararası başarılar için önemli fırsatlar var. Tüm paydaşlar ve ülke kalkınması için üretilen katma değerleri daha da ileriye taşıyacağız."