Ford’un Facebook üzerinden yayına aldığı “Acemi Spiker” uygulaması ile Şampiyonlar Ligi maçlarının unutulmaz gollerini artık siz de anlatabilirsiniz.
Ford’un Futbolseverler için hazırladığı “Acemi Spiker” uygulaması Ford Türkiye Facebook sayfasında yayında.  Uygulama ile Ford’unuzun yıllardır sponsor olarak desteklediği UEFA Şampiyonlar Ligi’nin efsane maçlarının unutulmaz gollerinden derlenen videoları Ford Türkiye Facebook sayfasından izleyebilir ve spiker mikrofonunu alarak bu golleri siz anlatabilirsiniz. Gol anlatımlarınızı kaydettiğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz Acemi Spiker uygulaması sayesinde, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına gitme şansını da yakalayabilirsiniz.
Uygulama dahilinde kaydedilen gol anlatımı videoları, Sabri Ugan’ın başkanlığını yaptığı jüri tarafından değerlendirilecek ve maçları en iyi anlatan acemi spikerlerden ilk üçü 6 Kasım’da Barselona’da oynanacak Barcelona-Milan maçına gitmeye hak kazanacak. Yarışmada 4, 5 ve 6’ncı olarak dereceye giren Acemi Spikerler ise 23 Ekim’de İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçına çift kişilik bilet kazanacak. Ödüller bu maçlarla da sınırlı değil. Kampanyanın 13 Ekim’de başlayacak olan 2’nci döneminde, Acemi Spikerler, 27 Kasım’da oynanacak Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını, Madrid’de izlemek için yarışacaklar. Kampanyanın 3’üncü dönemi ise 05 Kasım’da başlayacak. 3’üncü dönemde futbol tutkunları 10 Aralık’ta Türkiye’de oynanacak Galatasaray-Juventus maçını Champions Club ayrıcalığı ile izlemek için golleri anlatacak. Her kampanya döneminde galeriye eklenecek yeni goller katılımcıların anlatımına sunulacak. Acemi Spiker uygulaması 28 Kasım’da sona erecek.
Şampiyonlar Ligi’nin efsane maçlarının unutulmaz anlarına ortak olup içinizdeki futbol coşkusunu tüm Türkiye ile paylaşmanıza fırsat sunan bu eğlenceli ve ödüllü uygulamaya ulaşmak için tek yapmanız gereken https://apps.facebook.com/acemispiker  linkini ziyaret etmek.