“2C3D” üç boyutlu resimler ve videolar üreten söz konusu kamera, stereoskopik 3D ekran özelliğine sahip. Ayrıca ekranda üç boyutlu bir görüntü oluşturma noktasında, görüntüye göre farklılık gösteren çok sayıda 3D donanıma sahip. (Böylece “dokunmatik ekran” tabirine daha gerçekçi bir anlam kazandırmakta.)

Kullanıcı çekim esnasında bu ekrana dokunabilir ve kameranın gördüklerini eş zamanlı hissedebilir. Gördüğü şeyler hoşuna gittiği takdirde, daha sonradan 3D dosyasını hissedebilme noktasında söz konusu görüntüyü tıklayıp kaydedebilir.

“Orangeva.com” web sitesine göre, “2C3D” cihazı, görme engelliler için kamera ve gerçek dijital bir fotoğraf albümü rolü oynamakta.

Görme engelliler gibi özel ihtiyaçlara sahip olan gruplar için geliştirilen ürünlerin tasarımında, pek çok sorunla karşılaşılmakta. Çünkü söz konusu tasarımların sezgisel olması gerekmekte. Ayrıca bu kişilere yönelik geliştirilen ürünlerin kullanımı basit ve eğlenceli olmak zorunda.

Tüm bunlar, yeni ve yenilikçi ögelerle birlikte tek bir cihazda kullanılan ve bilinen unsurları bir araya getiren yeni kameranın tasarımına yansıtılan özellikler.

İstanbul'da gün doğumuyla birlikte gökyüzü kızıla boyandı

'Telefon kullanımı el felcine yol açabilir'

İstanbul'da bir internet dolandırıcısı 'hayat kurtardı'

Çin teknoloji şirketleri, Çin istihbaratı için veri analizi mi yapıyor?