HAVELSAN’ın bünyesinde kurulan İleri Teknolojiler Merkezi, Bilişim Vadisi’nde bugün itibariyle açıldı.

HAVELSAN resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi için en önemli adımlardan biri Bilişim Vadisi’nde atılıyor. HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi, yeni nesil teknolojiler geliştirmek için bugün açılıyor. Yeni teknoloji evimiz hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

HAVELSAN tarafından yapılan açıklamada:

“Türkiye’nin lider teknoloji şirketi HAVELSAN’ın birikimi ve gücü, Bilişim Vadisi’nin dinamizmiyle birleşiyor. Milli teknoloji hamlesinin en güzel örneklerinden biri HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi’nde kök salıyor. Türkiye’nin mühendisleri artırılmış gerçeklik ve yapay zekadan gerçek zamanlı işletim sistemine, açık kaynak sistemlerinden siber güvenliğe kadar birçok alanda yeni nesil teknolojileri ülkemize kazandırıyor.

İş ekosistemiyle büyüyen ve iş ekosistemindeki bütün paydaşlarını büyüten HAVELSAN, Bilişim Vadisi’nde de aynı ortak çalışma kararlılığına devam ediyor. Türk sanayiinin kalbine taze bir kan olan Bilişim Vadisi, savunma sanayiimizin lokomotif gücü HAVELSAN’la gücüne güç katıyor. Teknoloji, inovasyon, girişimcilik ve AR-GE adına her şey HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi’nde hayat buluyor.” ifadeleri kullanıldı.

HAVELSAN'dan hava, kara ve denizde yeni projeler

 

Yeni tip denizaltının kalbi HAVELSAN'dan