HTC One M8, kısa bir süre önce Android'in en son sürümü 5.0 Lollipop'a kavuştu. Tayvanlı HTC, elini çabuk tutarak güncellemenin ülkemizdeki cihazlara gecikmeden kavuşmasını sağladı.
 
Sense 6.0 arayüzü ile gelen güncelleme sonrası One M8'ler, materyal dizayn, yeni kilit ekranı bildirimleri, çoklu işlem ekranı gibi yeniliklere kavuştu. Cihazda performans artışı da sağlayan 5.0 Lollipop, beraberinde yeni sorunları getirdi. Çeşitli bloglarda paylaşılan okuyucu yorumlarında, Android 5.0 Lollipop’u yükleyen kullanıcıların sorunlarla karşılaştığı belirtildi. Yaşanan sorunlar arasında; cihaz ısınması, donma, resimleri açmaması, wifi bağlantı hatası, kilit ekranında müzik player’ın çıkmaması, hızlı şarj tüketimi gibi farklı farklı sorunlar gösterildi.
 
One M8 kullanıcıları bu hataların giderilmesi için yeni bir güncelleme bekliyor.
 
Peki siz Android 5.0 Lollipop yüklü HTC One M8’den memnun musunuz?
 
Güncellemeyi cihazlarına yükleyen okuyucularımız, yaşadıkları hataları veya performans artışlarını, deneyimlerini, varsa hata çözümlerini bu sayfadan paylaşarak, diğer One M8 kullanıcılarına fikir verebilirler, yardımcı olabilirler.
 
One M8 kullanıcılarının paylaştığı yorumlar
 
- Messenger dönüyor ve ayarlar/depolama kisminda diğer uygulamalar full gözüküyor oldu ve telefon belleğinde bos yer yok oldu.
 
- M8 kullaniyorum yeni guncellemeden sonra artik wifiden bazi programlara giremez oldum
 
- Ben güncelleme yaptım gayet güzel yüz tanıma özelliği bildirim ışığı yok bunlar gitmiş ama ana ekranada bi el atılsa 4x4 lük telefon olur
 
- Belirgin sekilde batarya harcamaya basladi. Iki defa telefonum kiliylendi. Facebookta msj yazinca saniyeleece donup kaliyo. Berbat eski sistem on numaraydi.
 
- Guncelleyipte ne yapacan arkadaş değişen birşey yok andorid 5 hep sorun şarj takinma cok ısınma ne ararsan var
 
- Arkadaslar performansta sıkıntı yok.Ama pil de ciddi bir zarar var cok daha erken bitiyor.
 
- telefon berbat hale geldi mükemmel hızda çalışan telefon yükledikten sonra kasmalara başladı facebook massenger da telefon 10 yeye yakın her küçük mesajda kasıyor ekran donuyor geliştirilmesi mutlaka gerekli
 
- galeriye giremiyorum giriyor kendiliginden kapanıyor
 
- Selam htc m8 kullanıyorum bu yenı uygulama 1 hafta once wife ortamında guncellemelere acık oldugundan otomatik yuklendi. Başta cok gıcık bır uygulama olarak buldum ama insan hayatındakı gıcıklara alıstıgı gıbı silemdiğimden bunada alıstım. Facebook da yazım sırasında donması mı telefonun elmi yakacak kadar ısınması mı hata bilemiyorum. Benı deli eden nokta ise kullandıgım bır uygulamada resimleri acmaması. QQ mesenger kullanıyorum ve tekrar tekrar kontrol etmeme uygulamayı resetlememe yenı basdan yuklememe hatta fabrıka ayarlarına geri yukleyıp tum uygulamaları basdan yuklememe ragmen sonuc yok surekli bildirim hatası alıyorum.Bana bu konuda yardımcı olma sansınız varsa mınnettar olurum.