Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen ve iPhone akıllı telefon serilerini başarılı bir şekilde piyasaya sunan Apple, iPhone 12 cihazlarında tökezlemeye başladı. Henüz ön sipariş ile kullanıcılara iletilen bu akıllı telefon modeli, ilginç sorunlara neden oluyor.

Cihaz ile alakalı problemler daha çok iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerde görülüyor. Kullanıcılar, bazı mesajların görünmediği söylüyor.

Apple tarafından yapılan açıklamalara göre, bu sorunun kaynağı daha çok iOS 14 güncellemeleri ile alakalı. Hatırlayacağınız üzere bazı aksaklıklar nedeniyle iOS 14 için yeni güncellemeler yapılmıştı. Şimdi ise aynı güncellemeler tekrardan yapılacak.

ABD Telekom şirketleri içerisinde yer alan bazı firmalar, sorunu kendi içlerinde çözmeye çalışıyor. Kimileri mesajları hiç görmezken bazı kullanıcılar ise mesaj gelmesine rağmen bildirim ile karşılaşmadıklarını ifade etti. Bu her iki durumda da kabul edilebilir değil. Eğer böyle devam ederse çok büyük heyecanla beklenen iPhone 12 modelleri gözden düşecek.

Apple şimdilik bu sorunun sadece iOS 14 güncellemelerinden kaynaklı olduğunu ısrarla belirtiyor. Diğer bazı iPhone modellerinde de benzer hataların görülmesi şirketi haklı çıkarıyor.

İlk Katlanabilir iPhone’un Testleri Başladı