Apple'ın iPhone X'da OLED ekran kullanmasının ardından tamamen OLED ekrana geçilmesi bekleniyordu. Fakat iPhone 8 ve 8 Plus'ta halen LCD kullanan şirketin iPhone XR'ın ardından gelecek model içinde LCD ekran kullanacağı düşünülüyor.

Şirketin dişli rakiplerinden olan Samsung'un OLED ekran üretiminin yüzde 95'ine sahip olması ABD'li şirketin canını sıkıyor. Bu durum aynı zamanda Apple'ın OLED ekran için büyük meblağlar ödeyeceği anlamına geliyor.

iPhone'larda OLED dönemi!
Apple, Samsung'un yerine bir diğer OLED ekran üreticileri LG Display ve BOE tarafından şansını deneyecek. Şu anlık konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Apple'ın OLED ekrana geçip geçmemesi ise merak konusu.

Buna ek olarak Apple iOS 12.1.3 güncellemesini yayınlandı. iOS 12.1.1 güncellemesi ile birlikte iPhone XS ve XR kullancıları şebeke sorunu ile baş başa bırakmıştı. Şirket bu hata sonrası yeni bir güncelleme yayınladı.

Yayınlanan iOS 12.1.3 güncellemesi ile beraber söz konusu bu hatanın giderildiği belirtiliyor. Güncelleme ile gelen diğer özellikler şöyle; Mesajlar’daki Ayrıntılar görüntüsünde fotoğrafları kaydırarak dolaşmayı etkileyebilen bir sorunu giderir.

Paylaşma sayfasından paylaşıldıktan sonra fotoğrafların dokularının bozulmasına neden olabilen bir sorun giderildi. Eğer henüz güncelleme almadıysanız ayarlar kısmından sistem güncellemesini kontrol etmeyi deneyiniz.