Instagram’da stuzhuk_dmitriy kullanıcı adıyla karşımıza çıkan fenomen, yaptığı son paylaşım ile korona virüse yakalandığını ve yakalanmasıyla bu virüse karşı inancının oluştuğunu belirtti. Bu paylaşımının ardından kısa bir süre sonra hayatını kaybeden Stuzhuk, virüsün ciddiye alınması gerektiğini ve aslında insan seçmediğini, herkesin çok dikkatli olması gerektiğinin bir kanıtı. Instagram fenomeni hayatını kaybetti ve söylenene göre sebebi hastalığı ciddiye almamasıydı.

Instagram’da attığı son fotoğrafta açıklama kısmına yazdıklarıyla dikkat çeken Stuzhuk, korona virüse yakalanana kadar bu virüsün bu kadar yıkıcı olduğuna inanmadığını yazdı. Semptomların pek çoğunu görmemesine rağmen, rahatsızlanan ve hastanede tedavi görmek zorunda kalan fenomen, takipçilerini ”virüsü küçümsememeleri’‘ konusunda uyardı.

Yaptığı paylaşımda ilginç bir şekilde Türkiye ziyaretinden bahseden Dima Stuzhuk, Türkiye’den döndükten sonra rahatsızlandığını ve test yaptırdığında testinin pozitif çıktığını yazdı. Paylaşımına uzun bir açıklama ile devam eden fenomen, hastane koşullarının hiç iyi olmadığını söylerken insanların koridorlara taştığını aktardı. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir hastanede tedavi gördüğünü belirten Stuzhuk, sağlık olanaklarının hiç iyi olmadığını da aktardı.

Stuzhuk, oksijen tedavisi gördükten sonra hastaneden taburcu edilmesine rağmen, durumu kötüleşmeye başladıktan birkaç saat sonra hastaneye tekrar yatırıldı. Stuzhuk’un eski karısı Sofia, Instagram’da eski kocasının “kardiyovasküler sistemiyle ilgili sorunlar” nedeniyle kalp sorunları yaşadığı gerekçesiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.