Küresel çapta streaming ve bulut bilişim çözümleri sunan Medianova, dördüncü kez en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer almayı başardı. Medianova, 2011, 2012 ve 2013 yıllarının ardından, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü prestijli Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2014 Programı’nda da yer aldı. Kuruluşlar, 2009-2013 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor. 

Medianova CEO’su Serkan Sevim, Eylül ayında Avrupa Bulut Ödülleri’nde iki kategoride ödül aldıktan sonra, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda da yer almaya layık görülmelerinin gurur verici olduğunu söyledi. “Böylesi prestijli bir programda kesintisiz olarak dört yıl boyunca bulunabilmenin, işimizi doğru yaptığımızın önemli bir göstergesi olduğuna inanıyoruz” diye konuşan Serkan Sevim, “Genç ve hedefleri olan bir şirket olarak, sıfır hata ile çalışan altyapımızı kendi geliştirdiğimiz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle destekliyoruz. Tüm iş planlarımızı küresel bir şirket olma hedefiyle oluşturduk ve beş yıl içinde ciromuzun yüzde 80 kadarını yurtdışından elde etmeyi planlıyoruz” dedi.     

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2014 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2009 yılında en az 50.000 Euro, 2013 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, “teknoloji şirketi” olarak tanımlanıyor. Diğer şirketlere ait bir teknolojiyi farklı bir şekilde kullananlar ise bu başlık altında değerlendirilmiyor.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast50 programlarında sıralamaya giren firmalar, EMEA’nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyor. Deloitte’un Teknoloji Fast50 veya Teknoloji Fast500 programları hakkında daha fazla bilgi için www.deloitte.com.tr/fast50 adresini ziyaret edebilirsiniz.