JPMorgan, 'Onyx Lounge' ismi verilen Metaverse ofisinde, kullanıcıların Ethereum tabanlı hizmetlerden yararlanacaklarını duyurdu.

Decentraland'daki Metajuku Alışveriş Merkezi'nde bulunan salonun ziyaretçileri, dolaşan bir kaplan ve bankanın CEO'su Jamie Dimon'un dijital bir portresi tarafından karşılanıyor. Üst kata çıkan kullanıcılar ise bir yöneticinin kripto para ekonomisi konusundaki sunumunu izleyebilecekler.

'Fırsatları keşfetmek için buradayız'

Banka, konuyla ilgili raporunda şu ifadeler yer aldı:

Metaverse ekonomisini veya metanomiği düşündüğünüzde, hemen hemen her pazar alanında fırsatlar var. Bugün bildiğimiz şekliyle Metaverse'ün tüm insan etkileşimlerini devralacağını söylemek için burada değiliz, bunun yerine tüketiciler ve markalar için sunduğu birçok heyecan verici fırsatı keşfetmek için buradayız.

Banka ayrıca, sanal arazinin ortalama fiyatının geçen yıl Haziran ve Aralık ayları arasında 6 bin dolardan 12 bin dolara çıktığı ve oyun içi reklam harcamalarının 2027'ye kadar yılda 18.4 milyar dolara ulaşacağını öngörüyor.

JPMorgan, “Bu demokratik mülkiyet ekonomisi, birlikte çalışabilirlik olasılığıyla birleştiğinde, dijital mal ve hizmetlerin artık tek bir oyun platformuna veya markasına esir olmadığı muazzam ekonomik fırsatların kilidini açabilir” değerlendirmesini yaptı.

JPMorgan üzerinden ilk coin transferi

 

JPMorgan ESG verileri için adli tıp bilimini kullanıyor

 

JP Morgan enflasyon tahminini değiştirmedi