Musk, Twitter'da şirketin yöneticiliğinden istifa edip etmeyeceğini soran bir anket başlattı.

Söz konusu paylaşımda, "Twitter'ın yöneticisi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım" ifadesi yer aldı.

Tesla ve SpaceX'i de yöneten Musk, Twitter'ı devraldığından beri diğer şirketleri arka plana attığı eleştirilerine maruz kaldı.

Büyük bir hukuk mücadelesinden sonra Musk, Ekim ayında 44 milyar dolarlık bir anlaşmayla şirketin kontrolünü ele geçirdi.

Musk'ın anketi, Twitter'da yalnızca diğer sosyal medya şirketlerini tanıtmak amacıyla oluşturulan hesapları ve rakip platformlar için bağlantılar veya kullanıcı adları içeren içeriği yasaklayan politika güncellemesinin ardından geldi.

Musk'ın Twitter CEO'su olmaktan istifa etmesini isteyenler çoğunlukta

Elon Musk'ın Twitter CEO'su olma görevi bırakmasının istenip istenmediğini ölçmek için düzenlediği ankete katılanların çoğunluğu Musk'ın görevi bırakmasını istedi.

Musk'ın istifa etmesini destekleyenlerin oranı yüzde 57,5 olurken, bu fikre karşı çıkanların oranı ise yüzde 42,5 seviyesinde gerçekleşti.

Musk pazar günü yaptığı açıklamada anket sonuçlarına uyacağını belirtirken, anketten istifa etmesi sonucu çıkarsa ne zaman istifa edeceğini söylemedi.

Musk'ın başlattığı ankete 17,5 milyon kişi katıldı.

Twitter'ın FBI ile çalıştığı iddiası

 

Twitter, Musk ve şirketi takip eden gazetecileri askıya aldı!

 

Twitter'da yenilik! Tikli hesaplar üçe ayrıldı