Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, TikTok'ta yer alan bir özelliği test etmeye başladı. Fast Laughs isimli bu özellik, Netflix'teki komedi odaklı içeriklerden kesitler izlenmesini sağlıyor. Kullanıcılar, ekranı kaydırdıkları zaman tıpkı TikTok'taki gibi içerikler arasında geçiş yapabiliyorlar. Ayrıca izlenen içerikler izlenme listesine eklenebiliyor, paylaşılabiliyor daha fazla içeriğin keşfedilebilmesini sağlıyor.

Aslına bakacak olursak Netflix, mobil önizlemeler isimli bir özellikle Fast Laughs benzeri bir deneyim sunuyor. İki özellik arasındaki tek fark, mobil önizlemelerin Instagram'daki hikayeler gibi çalışırken Fast Laughs'un TikTok gibi çalışıyor olması. Test edilmekte olan özellik tüm kullanıcılara sunulduğunda, 15 ila 45 saniye aralığındaki içerikler izlenebilecek.

Netflix'in yeni özelliği ilk olarak, Matt Navarra isimli sosyal medya uzmanı tarafından fark edildi. Daha sonra bu özellik, çeşitli teknoloji siteleri tarafından da görüldü. Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, özelliğin şu an için ABD ve İngiltere gibi pazarlarda test edildiği, ilerleyen süreçte daha fazla kullanıcının bu özellikle tanışacağı belirtildi