Sebebi ise her ay ücretsiz olarak PlayStation Plus kullanıcılarına sunulan oyunlardı. Mayıs ayı için sunulan oyunları beğenmeyen kullanıcılar şimdi de imza kampanyası başlattı.

Kullanıcılarını bir süredir memnun edemediği görülen PlayStation için şimdilerde imza kampanyaları düzenlenen Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlatıldı. Playstation Gamer adlı kullanıcının başlattığı kampanya kısa süre içinde diğer kullanıcılardan da destek bulmuş gibi duruyor. Şu anda imza atan her geçen saatte artmakla birlikte yaklaşık 36 bin kişi bulunuyor ve istekleri şu: Mayıs ayında ücretsiz hale gelen PlayStation Plus oyunları Cities Skylines ve Farming Simulator isimli oyunların değiştirilmesi.

Ücretsiz olan oyunları beğenmeyen PlayStation Plus aboneleri oyunların değiştirilmesini istiyor. Listeye eklenen oyunları beğenmeyen kullanıcılar listenin güncellenmesini, daha iyi oyunların listeye eklenmesini istiyor. Birçok insanın evde vakit geçirmesine bağlı olarak daha fazla oyunlara olan talep artmış durumda. Bu durum da corona virüsü salgını ile birlikte oyun çeşitliliğinin de kullanıcılar nezdinde beklendiğini gösteriyor.