2017 yılında yayımlanan ve ilk senesinde oyun dünyasını tam anlamıyla domine eden Playerunknown’s Battlegrounds, değişen adıyla PUBG: Battlegrounds, geçtiğimiz aylarda heyecan veren bir iddiayla gündeme gelmişti. Oyunun yapımcıları, geçtiğimiz haftalarda popülerliğini yavaş yavaş yitirmeye başlayan battle royale oyununu ücretsiz yapacaklarını açıklamıştı.

İşte o açıklamaların ardından beklenen gün geldi çattı ve PUBG: Battlegrounds, tamamen ücretsiz bir oyuna dönüştü. Oyun, Steam üzerinde 'Oynaması Ücretsiz' oldu ve şimdiden binlerce yeni oyuncuya ev sahipliği yapmaya başladı.

PUBG: Battlegrounds nasıl ücretsiz indirilir?

Adım #1: Bu bağlantıya tıklayarak oyunun Steam sayfasına erişin.
Adım #2: 'Oyunu oyna' seçeneğine basın.
Adım #3: Steam bilgisayarınızda yüklüyse 'Evet, Steam yüklü' seçeneğini, değilse Steam'i indirmek için 'Hayır, yüklü değil' seçeneğine tıklayın.
Adım #4: Açılan Steam penceresinde oyunu indirmeye başlayın.

Eski ve yeni oyunculara neler sunulacak?

PUBG: Battlegrounds'ta yakında ‘BATTLEGROUNDS Plus’ isimli bir paket sunulacak. 12,99 dolar karşılığında (Türkiye’de kur nedeniyle daha ucuz olması fazlasıyla olası) satın alınabilecek bu paket, oyunculara dereceli oyun modunu, kariyer ve madalya sekmelerini, özel maç modunu ve üyelere özel kozmetik eşyaları sunacak.

Oyunu 10 Ocak 2022 tarihinden önce satın almış olan tüm PUBG oyuncularıysa otomatik olarak “Special Commemorative Pack (Özel Hatıra Paketi)” ile ödüllendirilecek. Bu paketle birlikte oyuncular, BATTLEGROUND Plus paketi ve çeşitli kozmetik eşyalar kazanacaklar. Bakalım PUBG, tamamen ücretsiz olarak popülerliğini uzun vadede ne derecede koruyabilecek.

Pubg mobile i̇çin hile geliştiren hackerlera verilen ceza belli oldu