Streamlabs’in ürün müdürü Ashray Urs yaptığı açıklamada, “Canlı akış, izleyicilere en sevdikleri içerik oluşturuculara benzeri görülmemiş bir erişim sağlıyor. Sohbet ve uyarılar aracılığıyla gerçek zamanlı izleyici etkileşimi, inanılmaz paylaşılan deneyimler yaratıyor” ifadelerini kullandı.

“Geçmişte, bir konsoldan profesyonel yayınlar oluşturmak ve izleyicilerin ilgisini çekmek zordu.Streamlabs Studio ile, topluluğunuzla etkileşim kurmak için izleyici etkileşim araçlarıyla konsol oyununu yüksek kaliteli bir canlı yayın prodüksiyonuna dönüştürebilirsiniz.”

Tipik olarak, konsol oyunlarını yayınlayan Twitch yayıncıları, ekran bağış uyarıları gibi özellikler eklemek isterlerse videoyu bir yakalama kartı yardımıyla bir PC üzerinden çalıştırmak zorunda kalıyorlardı.

Xbox sahipleri artık Twitch uygulamasında hedef olarak “Streamlabs“i seçebilir ve akışlarını özelleştirmek için Streamlabs Studio web sitesinde oturum açabilir.

Site mobil cihazlarda ve tabletlerde çalışıyor, bu nedenle akışınızı kişiselleştirmek veya önceden ayarlanmış sahneler arasında geçiş yapmak için bir PC’ye bile ihtiyacınız kalmayacak. Dahası, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi bir web kamerası olarak kullanabilir ve bunu akışınıza katabilirsiniz. Streamlabs Studio ayrıca bir denetleyiciye takılı bir kulaklıktan ses veya Xbox’a bağlı bir web kamerasından video yakalayabilir ve bu akışları yayınlara dahil edebilir.

Twitch'de en çok kazanan yayıncılar ifşa oldu

 

316 saat yayın yapan Twitch fenomeni rekor kırdı