Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST'i ilk gün 110 bin, ikinci gün 95 bin kişi ziyaret etti. Üçüncü gün ise 120 bin kişi katıldı. Böylece TEKNOFEST KARADENİZ'i 3 günde gezenlerin sayısı 325 bin oldu.

TEKNOFEST, geride bıraktığı 3 gün boyunca teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, sergiler, zirveler, atölyeler, sahne gösterileri, konserler ve etkinliklerle dolu programıyla Karadenizlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlikler

Türkiye’nin önde gelen kamu ve özel sektör firmalarının en inovatif ürünlerini sergilediği fuar alanları, gökyüzünde heyecan ve adrenalinin bir an olsun eksilmediği festivalde tamamı yerli üretim olan Milli Kanatlar’ın gösteri uçuşları, Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), Bayraktar TB2, Hürkuş, Atak helikopteri, Gökbey helikopteri, Aksungur ve Türk Silahlı Kuvvetlerine ait F-16 uçakları ile SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın muhteşem akrobasi uçuşları festival heyecanını doruklara taşıyor.

TEKNOFEST Girişim Gösteri Günü başladı

 

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali başladı

 

TEKNOFEST KARADENİZ, ikinci gününde devam ediyor

 

TEKNOFEST Karadeniz kapılarını ziyaretçilere açtı

 

TEKNOFEST, Samsun'da büyük final yapacak