TP-LINK’in TL-WA860RE model yeni menzil genişleticisi (range extender), kablosuz ağ sinyalinin ulaşamadığı ya da zayıf ulaştığı nokta sorununa çözüm sağlıyor.
Üzerinde kaliteli, sabit iki harici anteni olan TP-LINK’in yeni menzil genişleticisi prize takılarak kullanılabiliyor. Bu sayede kurulumu çok basit olan ürün, WiFi kapsama alanını mükemmel şekilde genişletirken güvenliği de ihmal etmiyor. Ürünün üzerinde bir priz de yer alıyor. Bu sayede kullanılan priz yerine konulmuş oluyor.
300Mbps kablosuz hıza ulaşabilen TL-WA860RE, minyatür boyutu sayesinde duvar üzerinde fazla yer kaplamıyor. Üzerinde Ethernet yuvası olan ürün, sadece kablolu olarak ağa bağlanabilen ürünlerin de kablosuz ağa dahil edilebilmesini sağlıyor. Bu açıdan bir kablosuz adaptör işlevi gören ürüne harici Blu-Ray oynatıcı, oyun konsolları, DVR ve İnternet TV gibi kablolu cihazlar Ethernet yuvasından bağlanarak kablosuz ağa katılabiliyor.
 
Taşınabilir ve farklı ağlarda kullanılabilir
 
Minyatür boyutu sayesinde rahatlıkla taşınabilen ve hem ev veya ofis içerisinde farklı noktalarda hem de farklı ağlarda kullanılabilen ürün, daha önce eşleştiği ağları tanıyabiliyor. Bu da kullanım açısından rahatlık sağlıyor. Her seferinde ağ eşleştirme yapmak gerekmiyor.
TL-WA860RE menzil genişleticinin üzerinde kapsamayı genişletmek için en uygun yeri bulmayı sağlayan akıllı sinyal göstergesi yer alıyor. Kablosuz bağlantı için 802.11n desteği olan ürün daha eski standartları (802.11b/g) da geriye dönük olarak destekliyor.
Türkiye’de 62 USD (KDV dahil) fiyatla satılması tavsiye edilen ürüne ilişkin ayrıntılı bilgi için http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA860RE#over.