Twitter son olarak karşımıza çıkıyor hikayeler özelliği ile, bazı geri dönüş tepkisini çekmiş olsa da, şu an için bir kullanıcı bu filolar adlı özelliği olan hikayeler özelliğini kullanıyor. Twitter kimyasına yeni güncelleme ile karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya platformu sizi engelleyen bir hesap olduğunda, otomatik olarak o kişi ile olan girişimimi kesmenize yardımcı oluyor. Otomatik engelleme adı verilen bu güncelleme ile, Twitter rt gibi girişimlerle engelli hesaplarla karşılaşma olanağını da tamamen ortadan kaldırmış olacak.

Alessandro Paluzzi mobil geliştirici farklı özelliklerin de geleceğinin sızıntısını yaptı. Mobil olarak Twitter kullananları ilgilendiren yeni özellikli özellikli. Artık Twitter akışı sırasında artık videolar otomatik olarak oynatılmayacak.

Twitter veri tasarrufu için yüksek kaliteli fotoğraflar ana kalitesine yükleyecek. Yüksek kaliteli resimleri akışta görüp görmemeyi seçmesine izin verilmiş.

Alessandro Paluzzi tarafından sızdırılan diğer bir başkasında göre, Twitter favori ve rt dışında, bir tür beğenme tuşları üzerinde çalışıyor. Favoriye benzer olan bu yeni özellik, ouch olarak adlandırılıyor ve çok daha beğendi paylaşımları işaretlemesine yarayacak.

Amerika’dan TikTok’a karşı büyük atak

Görme engelliler Google uygulamasıyla rehbersiz koşabilecek