Squad’ın tüm ekibi, kurucular Esther Crawford ve Ethan Sutin de dahil olmak üzere, Twitter’a katılacak.

Crawford, kişisel Medium sayfasında yaptığı açıklamada Twitter’ın Squad’ın ses ve videodaki uzmanlığından yararlanmayı hedeflediğini belirtti. Crawford ekip olarak eğlenceli ve anlamlı iletişimi mümkün kılan formatlar geliştirme konusunda heyecanlı olduklarını dile getirdi. Twitter ise anlaşmanın koşulları konusunda bilgi vermedi.

Esther Crawford’un açıklamasında şu ifadeler de yer alıyor: “Bizim başarımızın yatırımcıları çeşitliliği yüksek ekiplere para koyma konusunda da cesaretlendirmesini umuyorum. Çünkü her başarı, bu ekiplerin iyi bir yatırım olduğunu gösteriyor. Kadınların ve farklı etnik kökenlerden gelen insanların bulunduğu girişimlere destek verin. Bu size para kazandıracaktır.”

Squad’ın kullanım oranı, korona virüs pandemisiyle birlikte yüzde 1100 oranında artmıştı. Bu nedenle Twitter’ın Squad uygulamasını kapatma kararı sürpriz olarak değerlendirilebilir. 12 Aralık itibarıyla uygulama kapatılırken, bu kararın ardında Squad’ın Snap tarafından sağlanan geliştirici araçlarından yararlanmasının olması muhtemel görünüyor.

Amazon Türkiye'ye verilen ceza kesinleşti

 

Ünlü Türk şirketi online satıldı