Twitter, diğer sosyal ağların izinden gidiyor

Bildirim, insanları bu aşıların güvenliği ve etkinliği hakkında halk sağlığı uzmanlarından gelen bilgilere yönlendirecek. Sosyal medya şirketi konu ile ilgili paylaştığı bir tweet‘te “Kovid-19 aşıları daha yaygın hale geldikçe, ülkenizdeki en son aşı bilgilerine erişmenizi istiyoruz” dedi.

Twitter’ın konu ile alakalı paylaşımı şöyle;

Kovid-19 aşıları daha yaygın hale geldikçe, ülkenizdeki en son aşı bilgilerine erişmenizi istiyoruz.Bu hafta, zaman çizelgenizde aşı güvenliği, etkinliği ve halk sağlığı uzmanlarından gelen haberlerle ilgili kaynaklara bağlantı veren bir bilgi mesajı göreceksiniz.”

Twitter tarafından alınan önlem, diğer sosyal ağlar tarafından atılan adımlara benziyor. Örneğin YouTube, Kovid-19 aşısı PSA‘larını yayınlamaya başladı ve pandemi sona erdiğinde insanları bekleyen her şeyi vurguladı.

Bu arada Facebook, tüm yetişkinlere aşı durumu hakkında haber veren bildirimler yayınlıyor. Şirket, bu bildirimin mantıklı olduğu takdirde bu istemi başka ülkelerde de sunmayı planlıyor. Her durumda, bu, insanların bilgiyi bulmasının başka bir yolu olarak görülüyor.

Twitter'ın Türkiye temsilcisi belli oldu

 

Twitter ile Rusya arasındaki krizde yeni gelişme!