Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'ı yaklaşık 44 milyar dolara satın alma anlaşmasını geçenlerde feshetmişti. Musk'ın bu isteği üzerine Twitter, CEO'yu dava etmeye hazırlandığını açıkladı.

Tech Times'taki habere göre Twitter, bu süreçte çalışanlarına Musk hakkında sosyal medya paylaşımı yapmamaları talimatını verdi.

'HERHANGİ BİR YORUMDAN KAÇINMALISINIZ'

ABD'nin teknoloji haber ağı The Verge, Twitter genel danışmanı Sean Edgett'in Twitter personeline konuyla alakalı mesaj gönderdiğini iddia etti. The Verge; Sean Edgett'ın notunda, "Bunun devam eden yasal bir mesele olduğu göz önüne alınmalı ve birleşme ya da ayrılma ile alakalı herhangi bir yorum yapmaktan kaçınmalısınız" ifadelerinin yer aldığını belirtti.

Sean Edgett, "İmkan olduğunda sizlerle bilgi paylaşmaya devam edeceğiz, ancak bu arada paylaşabileceğimiz şeyler konusunda çok sınırlı olacağımızı lütfen bilin" diye konuştu. Edgett notunda ayrıca, "Bunun belirsiz bir süreç olduğunu biliyorum; gösterdiğiniz sabır ve devam eden bağlılığınız için teşekkür ederiz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Elon Musk'ın avukatları, ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu'na, Musk'ın 44 milyar dolarlık anlaşmayı feshetmek üzere hareket ettiğini ve Twitter'ın birleşme anlaşmasının "birden fazla hükmü esaslı şekilde ihlal ettiğini" rapor etmişti.

Twitter, Musk için yasal işlem başlatıyor

 

Musk, Twitter anlaşmasını feshetti