WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme sundu. 2.21.23.10 sürüm numarasına sahip güncelleme Android cihazlar için bazı değişiklikler getirecek.

3 ay önce WhatsApp, ana telefonunuzda aktif bir İnternet bağlantısı olmadan bağlı cihazlarda WhatsApp'ı kullanmanıza izin veren yeni bir özelliği kullanıma sundu: çoklu cihaz! İlk aylarda, beta test kullanıcıları WhatsApp'ı aynı anda 4 adede kadar bağlı cihazda ve 1 telefonda kullanmak için Çoklu cihaz beta sürümüne geçtiler. Bir süre sonra, WhatsApp'ı kullanan diğer kullanıcılar çoklu cihazı da deneme şansına eriştiler.

Şimdi ise WhatsApp Android güncellemesi ile bazı değişiklikler getiriyor. WhatsApp beta sürümünde, kullanıcıları gelecekteki bir güncellemede çoklu cihaza güncelleme yapmaya zorlayabilir. Ayrıca yeni güncelleme ile çoklu cihaz beta programından çıkma seçeneği kaldırıldı. "Çoklu cihaz beta" satırı artık görülemiyor: bu da kullanıcıların artık çok cihazlı beta programından çıkamayacakları anlamına geliyor. Çoklu cihaz beta sürümüne katılmadıysanız ve değişiklikler WhatsApp hesabınıza da uygulandıysa, bu güncelleme bağlı tüm cihazlarınızın oturumunu kapatmıştır.

WhatsApp kısa süre önce WhatsApp Masaüstü Beta'da (çoklu cihaz sürümü) sohbetleri sabitleme özelliğini yayınladı. Bu özellik, iOS için de sınırlı sayıda kişiye sunuluyor, ancak büyük bir kullanıma henüz sunulmadı. Çoklu cihaz özelliği henüz çok yeni olduğundan bazı problemlerle birlikte gelmesi muhtemel. Çoklu Cihaz'ın iyileştirilmesine yardımcı olmak için çoklu cihazla ilgili herhangi bir arızayı WhatsApp Destek'e bildirmeyi unutmayın.

WhatsApp'a Topluluklar özelliği geliyor

 

Telegram, yakında ücretli abonelik paketleri sunacak