WhatsApp'ın Android beta sürümü güncellendi. Bu güncelleme, uygulama sürümünü 2.20.205.4'e yükseltirken eğlenceli bir yenilikle geldi. Bu beta sürüme sahip olan kullanıcılar, iki yeni çıkartma paketini test edebilecekler. Hem bireysel WhatsApp kullanıcılarının hem de WhatsApp Business kullanıcılarının deneyimleyebildiği çıkartma paketleri, uygulamaya yeni bir renk katacak gibi görünüyor.

WhatsApp'ın son Android beta sürümünde kullanılabilen çıkartma paketleri, "Cutie Pets" ve "Tonton Friends" olarak isimlendiriliyor. Bu paketlerden ilki sevimli hayvanlarla ilgiliyken diğeri ise adından da anlaşılabileceği üzere tonton karakterlerin çeşitli hallerini uygulamaya getiriyor. Kullanıcılar, bu çıkartma paketlerini çok sevecekler gibi görünüyor.

WhatsApp geliştiricilerinin son Android beta sürümle kullanıcıların hizmetine sundukları çıkartmalar, kısa bir süre sonra tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak gibi görünüyor. Bu arada WhatsApp'ın iOS beta sürümünde de bu çıkartmaların göründüğünü hatırlatmamız gerekiyor. 

Bu arada WhatsApp, sadece yeni çıkartma paketleri değil, birbirinden kullanışlı yeni özellikleri de kullanıcılara ulaştırıyor. Hatta birkaç gün önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, WhatsApp'taki sohbetleri sonsuza dek sessize alabileceğiniz bir özellikten bahsetmiştik. Ayrıca kullanıcılar, kısa bir süre sonra da WhatsApp Web'i kullanarak sesli ve görüntülü aramalar yapabilecekler.