Fiyat performans odaklı akıllı telefonlarıyla hayatımıza giren ve büyük başarılar elde eden Xiaomi, son dönemlerde eskisi kadar ucuz telefonlar üretmiyor. Ancak şirket Poco ve Redmi ibi alt markalarıyla uygun fiyat isteyen kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor.

Bu markalardan özellikle Redmi, uygun fiyatlı Note serisiyle müşterilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Son olarak Redmi Note 10 ailesini tanıtan şirket, adeta satış rekorları kırıyor.

1 DAKİKADA 8 BİN ADET SATTI

Bir süre önce yapılan etkinlikte global olarak tanıtılan Redmi Note 10 serisi, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Note 10, Note 10S ve Note 10 Pro şeklinde üç farklı model tanıtan şirket, bunlara ek olarak 5G versiyonları da piyasaya sürdü. Bu modellerden iki tanesi olan Note 10 Pro ve Note 10 5G, geçtiğimiz günlerde Çin’de satışa çıktı.

Çin’deki kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan telefon, sadece dakikalar içerisinde tükendi. Ellerindeki 500 bin adetin tamamını tüketen Xiaomi, dakikada ortalama 8 bin adet telefon sattı. Bu başarının en büyük nedeni olarak telefonun fiyatının uygun olması ve Çinli kullanıcıların 5G’ye olan özel ilgisi görülüyor.

Redmi Note 10 5G özellikleri

CPU: MediaTek Dimensity 700 (7nm)
GPU: Mali-G57 MC2
RAM: 4GB LPDDR4x
Depolama: 64 / 128
Ekran: 6.5 inç IPS LCD / Full HD+ 405 PPI / 90Hz tazeleme hızı
Batarya: 5000 mAh 18W hızlı şarj
İşletim sistemi: Android 11 üzerine kurulu MIUI 12

Apple, iPhone 13 serisinin üretimi için çalışmalara başladı

 

Dev akıllı telefon üreticisi için yolun sonu!

 

Çin yapay güneşi deneyinde 160 milyon dereceye ulaşıldı!