Çin’in teknoloji devi Xiaomi, faaliyet göstermediği pazarlarda bile fazlasıyla popüler olmasına rağmen öncelikli pazar olarak Çin’i hedef aldığı için henüz fazla sektörde bulunmak istemiyor ancak Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş ile birlikte Xiaomi, birçok pazarın aksine Türkiye’de resmi olarak faaliyete geçecek.

Ayrıca Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş, 2017’de kurulan taze bir şirket olmasına rağmen Doğa Koleji ile eğitim sektöründe ve Doğa Bilişim ile bilişim sektöründe olduğu gibi birçok önemli sektörde faaliyet gösteren Doğa Grubu’nun bir iştirakı olmasıyla öne çıkıyor. Ekibine dahil ettiği deneyimli isimlerle birlikte Xiaomi markasının Türkiye’de resmi olarak temsil edilmesini sağlayacak.

Elbette resmi distribütörlüğü elinde bulundurmasıyla birlikte Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş, Xiaomi markasının Türkiye’deki temsilcisi olacak ve tam anlamıyla Xiaomi adıyla faaliyet gösterecek. Buna bağlı olarak da diğer tüm Xiaomi cihazlarını getiren distribütörlere kıyasla daha güvenli bir hizmet sunacak.

Teknosafari'nin haberine göre Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş tarafından ilk Xiaomi ürünlerinin önümüzdeki aylarda pazara sunulması bekleniyor.