Apple en son düzenlediği etkinlikte yepyeni renklere sahip iMac modellerini kullanıcıların karşısına çıkarttı. iMac’lere uyumlu olarak aynı renklerde klavye ve Magic Mouse modellerini de görücüye çıkartan Apple, yeni MacBook serisi için de benzer bir yol izleyecek. MacBook Air da 7 farklı renk seçeneği bulunacak.

MACBOOK AIR MODELLERİ FARKLI RENKLERLE TANITILACAK

Birkaç gün önce Jon Prosser MacBook Air için renkli seçeneklerin sunulacağını söylemişti. YouTube kanalında yer alan bir videoda Apple’ın özellikle MacBook Air serisinde farklı renkleri kullanıcılarla buluşturacağı vurgulanıyor.

Bu yılın sonlarında tanıtılması beklenen MacBook modelleri için yeni fotoğraflar sızdırıldı. Yenilenmiş bir tasarımın kullanılacağı ve Apple M2 işlemcisinin kullanılacağı biliniyor. Bunun yanında analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, 2022 yılına kadar Mini-LED ekranlı yeni bir MacBook Air modeli tanıtacak.

Ian “Renders By Ian” Zelbo adıyla mavi renkte bir MacBook modeli tasarlamıştı. Mavi renge ek olarak pastel tonlarında, yeşil, sarı, turuncu, pembe, mor renkleri de yer alacak. Klasik olarak gri rengi de seçeneklerden biri olacak. Jon Prosser tarafından paylaşılan bu görüntüler elbette MacBook Air'ın son hali değil ancak nasıl görünebileceğine dair fikir oluşturmaya yetiyor.

22.5 milyar kilometre öteden NASA'nın uzay aracı veri paylaştı!

 

Amazon'da sular durulmuyor! Yöneticiden itiraf...

 

128 milyon iOS kullanıcısı virüslü uygulama indirmiş