Dünyanın en çok tercih edilen video izleme ve müzik dinleme platformu YouTube Premium abonelik fiyatlarında değişikliğe gitti. Kullanıcılara standart kullanımdan farklı özellikler sunan YouTube Premium, mail aracılığıyla fiyat artışına gittiğini duyurdu.

ZAM, MAİL YOLUYLA DUYURULDU

YouTube Premium abonelerine gönderdiği mail yoluyla yaptığı zammı duyurdu. Buna göre; YouTube Premium, aylık 9,99 TL olan öğrenci abonelik ücretini 19,49 liraya çıkararak %100 zam yaptı. Ayrıca YouTube, 16,99 TL olan Bireysel Premium abonelik ücretini 29,99 liraya artırarak %76, 25,99 TL olan Aile Premium planını ise %130 artırarak 59,99 liraya yükseltti.

Yapılan açıklamada, "YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık ₺16,99 olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık ₺29,99 olarak güncelleyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

2022 ABONELİK FİYATLARI

Bireysel - Yıllık - 299 TL

Aile - Aylık - 59,99 TL

Öğrenci - Aylık - 19, 49 TL

ADBLOCKER EKLENTİSİ TARİHE KARIŞACAK

Geçtiğimiz günlerde manifest V3 belgesini yayınlayan Chrome, Adblocker eklentisinin tamamen kaldırılacağını açıklamıştı. Tamamen kural dışı bir şekilde eklenti halinde chrome tarayıcısına yüklenen ve internetteki tüm reklamlardan arındıran ADB eklentisi böylelikle tarihe karışacak.

Fenerbahçe’nin Youtube hesabı çalındı

 

Suudi Arabistan Youtube’a talepte bulundu

 

YouTube'dan yeni kürtaj sansürü

 

YouTuber 7 dakikada Elon Musk'ı tahtından etti