Zuckerberg açıkladı: Meta 10 bin kişiyi daha işten çıkaracak!
[ Gündem ]
Meta Platforms yeniden yapılanma içine gireceğini ve ekibinin büyüklüğünü 10 bin kişi azaltacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, hala işe alımlar yapılarak doldurulmamış 5 bin pozisyonun da kapatılacağı vurgulandı.
CEO Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada, gelecek birkaç ay içinde organizasyon liderlerinin yeniden yapılanma planlarını açıklayacaklarını, düşük öncelikli projelerin iptal edileceğini ve istihdam ihtiyacının azaltılacağını vurguladı.
Meta'nın açıklamasına göre teknoloji grubunda yapılacak işten çıkarmalara ilişkin duyuru nisan ayının ikinci yarısında gerçekleşecek. Operasyon, yönetim bölümünde işten çıkarma planları ise mayıs ayında açıklanacak.
Yapılan duyuruda, yeniden yapılanmanın tamamlanmasından sonra istihdamın artırılacağı da belirtildi.
Meta Platforms hisseleri seans öncesi işlemlerde yüzde 1,8 değer kazandı.
Meta binlerce kişiyi işten çıkaracak
Meta binlerce kişiyi daha işten çıkarmayı planlıyor
Meta yasağı kaldırdı: Trump geri dönüyor
En Çok Okunan

Türkiye'nin ilk süpersonik güdümlü füzesi testi başarıyla geçti

BTK'dan sosyal ağ sağlayıcılarına yeni düzenleme!

NASA keşif planını erteledi

KIZILELMA testleri başarıyla tamamladı

Apple patent anlaşmazlığında mutlu sona ulaştı

İtalya'dan ChatGPT'ye yasak
Çok İzlenenler
Çok Yorumlananlar

Etiketler
E-Bülten
Son Yorumlar

Cartoon cat adlı amk
13 yaşindakilerin üstündeki olanların bilgilerini topluyorlar...
Yazıyı Görüntüle➦

