Tivibu'da yayınlarını normal uydu cihazları üzerinden izlemek için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz. Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar platformu izleyebilir.

Tivibu frekans ayarları

1- Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,

2- Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

3- Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir. 

Kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H - Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.

ŞİFRE ÇIKARSA NE YAPILMASI GEREKİYOR?
Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir. 

Atromitos-Fenerbahçe maçı Tivibu'da
Maçı takip etmek isteyen futbolseverler, Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusu üzerinden şifresiz izleme imkanına sahip olacak. Mücadelenin izlenebilmesi için gerekli olan frekans ayarları ise ‘4A 420Doğu/H-Yatay/11853Mhz /25.000’ olarak belirtildi. (Hürriyet.com.tr)