Teknoloji Gündem

ChatGPT'nin inanılmaz yetenekleri

14 GÜNLÜK SEYAHAT PLANLAMASI

Reddit'te bir kullanıcı, ChatGPT'den Japonya'ya düzenleyeceği seyahatin planlanmasını istedi. Ardından yapay zeka asistanının önerilerini paylaştı.

1. Gün: Tokyo'ya gelin ve günü şehri keşfederek geçirin. Asakusa'daki Tokyo Skytree'yi ve Sensoji Tapınağını ziyaret edin. Akşam Şibuya veya Roppongi'deki gece hayatına göz atın.

2. Gün: Kamakura'ya günübirlik bir gezi yapın ve Kamakura Daibutsu (Büyük Buda) ile Tsurugaoka Hachimangu Tapınağını ziyaret edin. Öğleden sonra Enoshima Adası'nı keşfedin ve güzel bahçeleri ve plajları görün.

3. Gün: Tokyo'daki Meiji Tapınağı ve İmparatorluk Sarayı'nı ziyaret edin. Öğleden sonra Ginza bölgesinde alışverişe gidin ve Tsukiji Balık Pazarı'nda yerel yemekleri deneyin.

4. Gün: Yokohama şehrine giden bir trene binin ve hazır eriştelerin tarihi hakkında bilgi edinebileceğiniz ve kendi kişiselleştirilmiş eriştelerinizi yaratabileceğiniz Cup Noodles Müzesi'ni ziyaret edin. Öğleden sonra Sankei-en Bahçesi'ni ve Yokohama Çin Mahallesi'ni ziyaret edin.

5. Gün: Kyoto şehrine giden bir trene binin ve binlerce torii kapısıyla bilinen Fushimi Inari Tapınağını ziyaret edin. Öğleden sonra Gion bölgesini keşfedin ve güzel Yasaka Tapınağı ile Kennin-ji Tapınağı'nı görün.

Bir yorum yazın

Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başa Dön